Höstjacka

Sol, regn, rusk och omväxlande varma och kalla vindar. Hösten är en tid av turbulent väderlek och det krävs en allsidig höstjacka för att hålla sig torr, varm och luftig på en och samma gång. Ofta innebär höstväder stora temperaturskillnader, när du väljer jacka inför hösten bör du därför särskilt leta efter ytterplagg tillverkade i vindtätt- och vätskeavvisande material som helst också har andningsförmåga. Självfallet går det att även satsa på höstjackor tillverkade i tyg eller skinn, men då är det viktigt att alltid se till att ha ett fungerande paraply till hands.

Hösten är här och många klädbutiker har nyligen fyllt på sina lager med nya snygga höstjackor. Vi letade igenom vad butikerna hade att erbjuda och detta är våra bästa tips för höstjacka 2012.

Barbour

klassisk barbour liddesdaleQuiltade jackor är mode igen. En Barbour jacka ger dig både skydd och värme i regnrusket. Barbour Liddesdale är en snygg traditionell modell i quiltat nylon för både herrar och damer. Finns i färgerna Olvie, Rosa, Äpple, Navy blått och svart.

 

 

 

 

 

 

 

snygg höstjacka

Schyst vindjacka

Här en riktigt skön vindjacka till förvånansvärt lågt pris. King nothing har skapat en enkel jacka som håller dig tillräckligt varm samtidigt som du håller dig trendig.

 

 

 

 

 

 

Perfekt regnjacka/kappa

perfekt regnkappa för hösten 2012

Ilse Jacobsen softshell regnjacka är en mycket snygg kappa som är ovärderlig regniga dagar. För att vara ett regnplagg är denna höstjacka mer än snygg, den är fantastisk.

Replay Ewa

 

Replay jacka

Designen må vara enkel och diskret, men stilrena Replay Ewa är en underbar fodrad jacka som passar utmärkt till höstvädret. Höstjackan bar både knäppning och dragkedja framtill, vilket ger maximal förslutningsförmåga. Jackan är tillverkad i Polyamid.

 

 

 

Tiger of Sweden – audra con kappa

I höst är det kappa som gäller. Trenden med längre jackor inspirerade av trenchcoats fortsätter även i höst.
Tiger har lyckats skapa en riktigt trevlig kollektion av vackra feminina kappor.  Stilrent är ordet som bäst beskriver Tiger of Swedens kappan Ewa. Med fullständigt dold knäppning och endast en svag klockform är ytterplagget lika diskret som det är snyggt.

höstkappa
Shoppa denna jacka hos Nelly
No votes yet.
Please wait...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *