Ombyggnad pågår

Just nu bygger vi om sidan jackors.se. Planer på att omstrukturera sida och förbättra användarvänligheten har funnits en längre tid och nu har arbetet kommit igång på allvar. Som ni kanske har noterat har ett antal ”ytor” tillkommit till höger på sidan, där vi informerar om pågående kampanjer samt ger ut ny rabattkoder till butiker som du hittar i vårt register.

Vi har även förbättrat vårt sorteringssystem och kopplat ihop vår sida med butikernas sökresultat så att du hamnar direkt bland den typ av jackor som du letar efter.Planen är att webbplatsen skall fungera som en form av shopping-sökmotor för den som är på jakt efter en ny jacka.

Säg exempelvis att du är intresserad att kolla in dunjackor i olika butiker. Med ett fåtal klick har du åtkomst till flera olika butikers utbud av just denna jackmodell eller ett specifik varumärke.

Under den tid det tar att implementera de nya förändringarna kommer sidan sannolikt att vara lite rörig, detta beklagar vi, men vi är övertygade om att webbplatsen i det långa loppet enbart tjänar på de förändringar som vi gör idag.

No votes yet.
Please wait...