Vårjacka

Snart är det återigen dags att klä sig i vårjacka och lite lättare kläder. Många snygga vårjackor och nyheter för de aktuella modeåret har redan börjat trilla in i klädbutiker på nätet. Passa på att besöka butikerna redan idag och börja din jakt på den perfekta vårjackan. Inom kort kommer vi presentera vårt urval av vårens jackor. Vi kommer även att uppdatera denna sida med de senaste rabattkoderna och erbjudandena, så se till att komma hit regelbundet.

Gör dig vårfin – här hittar du snygga vårjackor/h2>

Johnells

Märkesjackor hos Johnells
Johnells är butiken för dig som letar klassiska märkesjackor. Här hittar du det senaste från Peak Performace, Ralph Lauren, Parjumpers, Tiger of Sweden och många fler. Läs om Johnells

Bubbleroom

Feminina modejackor hos Bubbleroom
I Bubblerooms nätbutik hittar tjejer och unga kvinnor flera vårjackor att välja mellan i olika prisklass. Läs om Bubbleroom

Lavastore

Vårmode hos Lava store
Hos Lavastore hittar du det senaste inom streetmode. Välj mellan mängder av ungdomliga vårkläder från uppskattade varumärken. Läs om Lavastore

I vår databas hittar du ett stort antal återförsäljare av såväl exklusiva som billiga vårjackor online. Med hjälp av vår filtreringsfunktion hittar du enkelt en jacka till både dam, herr och barn. Den som söker ett ytterplagg från en särskild tillverkare, kan enkelt hitta de klädbutiker som säljer ett specifik varumärke.

Våren är enligt många den bästa årstiden på året, det är varken för varmt eller för kallt, och det är en tid då ljust kommer åter till vårt avlånga land. Dessutom innebär våren självfallet mer okomplicerad klädsel, att dra på sig en lätt vårjacka istället för de många gånger snygga men varma vinterjackorna, är en härligt befriande känsla.

Fördelar med att köpa vårjacka online

Det finns ett antal fördelar med att handla vårjackor på nätet. Först och främst har du ett enormt utbud av kläder att tillgå på nätet. Vilket innebär att valmöjligheterna är goda och chansen att du skall hitta just ”den där jacka” med stort J ökar. Dessutom är det betydligt enklare att överblicka alla produkter i en webbutik än i en vanlig affär.

Du hittar även ett större urval av varumärken online än i den traditionella butiken. Givetvis återfinns populära varumärken som Odd Molly, Peak Performance, Boomerang, Svea, Haglöfs, Henri LLoyd, Fred Perry, G-star och Didriksons, men du hittar även vårjackor från nya och mer okända varumärken som exempelvis Raw Edge.

Ytterligare en annan fördel med att handla online är att kläder på nätet vanligtvis är billigare än på stan. Det är också vanligt med kampanjer, rabattkoder och tillfälliga prissänkningar.

Vad utmärker en bra vårjacka

I regel brukar termen vårjacka användas för att beskriva en snygg, enkel, tunn och ofta kort jacka som bärs under månaderna mars, april och maj. Just när det gäller vårjackor läggs ofta extra vikt vid att de är snygga, men det är även viktigt  att plagget är lagom varmt och inte överdrivet tungt. Eftersom våren ofta innebär en tid av ömsom regn och ömsom sol kan det vara en god idé att se till så att materialet är vattenavvisande och vindtätt. Det finns en mängd vind- och skaljackor som lämpar sig särskilt väl för vårens oberäkneliga väderlekar.

Den som väljer att inte oroar sig över vad vädergudarna kan komma att hitta på (det finns ju faktiskt paraply!), och istället väljer att prioriterar stil och flärd, kan t.ex. välja att satsa på en trendig skinnjacka, ofodrad kavaj eller trenchcoat. Givetvis finns det även mer traditionella vårjackor, baseballjackor och huvjackor att välja mellan i butikernas sortiment.

Till syvende och sist är det bara du själv som kan avgöra vilken typ av vårjacka du önskar bära våren 2012, därför vill vi uppmana dig att kolla in onlinebutikernas utbud redan nu.

No votes yet.
Please wait...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *